53% Taiwan #10 Ping Tung Dark Milk Chocolate
€ 9,99 incl. tax
Heerlijke melk chocolade reep, met tonen van appel, noten en toffee. Gemaakt van de originele Ping-Tung chocolade.
7 in stock (can be backordered)
Description
Nederlandse beschrijving
Deze bar is gebrand op een iets hogere temperatuur, waardoor de tonen van appel, rozijnen, noten en toffee naar voren komen. Een vleugje melkpoeder maakt hem rond en evenwichtig. De infusie van lokaal geteelde Taiwanese vanille zorgt voor een zuivere, natuurlijke kruidige zoetheid.
Awards
Deze specifieke chocoladereep heeft meerdere (internationale) awards gewonnen.
- 2025 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs
- 2024 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2024 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs
- 2023 ICA Azië-Pacific Bronzen prijs
- 2021-22 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2021-22 ICA Azië-Pacific Gouden prijs
- 2022 AOC Zilveren prijs
- 2019 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2019 ICA Azië-Pacific Gouden prijs
Omdat het klimaat verandert tijdens de oogst- en fermentatieseizoenen, zal elke partij chocolade kleine smaakverschillen hebben, die zich zullen blijven ontwikkelen naarmate de chocolade rijpt, wat normaal is.
English description
This bar is roasted at a slightly higher temperature, bringing out notes of apple, raisins, nuts, and toffee. A touch of milk powder makes it round and balanced. The infusion of locally grown Taiwanese vanilla provides a clean, naturally spicy sweetness.
Awards
This specific chocolate bar has won several (international) awards.
- 2025 ICA Asia-Pacific Silver prize
- 2024 ICA World Final Silver prize
- 2024 ICA Asia-Pacific Silver prize
- 2023 ICA Asia-Pacific Bronze prize
- 2021-22 IC Word Final Silver prize
- 2021-22 ICA Asia-Pacific Gold prize
- 2022 AoC Silver prize
- 2019 ICA World Final Sliver prize
- 2019 ICA Asia-Pacific Gold prize
As the climate changes during the harvest and fermentation seasons, each batch of chocolate will have slight flavour differences, which will continue to develop as the chocolate matures, which is normal.
Additional information
| Weight | 45 g |
|---|






