62% Taiwan Red Jade Tea Chocolate
€ 12,50 incl. tax
Taiwan Tea No. 18 Red Jade thee met unieke aroma’s zoals kruidnagel, kaneel en munt wordt bij lage temperatuur tot poeder vermalen en samen met Fuwan’s chocolade gemalen om een rijk en warm kruidenaroma te creëren.
Available to order now and delivered in September/October.
8 in stock (can be backordered)
Description
Nederlandse beschrijving
Gemaakt van 62% Taiwan No.1 Chocolade en doordrenkt met de rijke essentie van Taiwan Red Jade thee, levert deze chocolade een symfonie van smaak. Ervaar de warme tonen van kaneel, de verfrissende hint van munt, de aromatische toets van kruidnagel en een heerlijke honingachtige afdronk. Elegant gebalanceerd en verfijnd, deze chocolade is een waar meesterwerk
Awards
Deze specifieke chocoladereep heeft meerdere (internationale) awards gewonnen.
- 2025 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs
- 2023 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs
- 2021-22 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2021-22 ICA Azië-Pacific Bronzen prijs
- 2022 AoC Zilveren prijs
- 2020+21 ICA Wereldfinale Zilveren prijs + Special: Lokale ingrediënten
- 2020 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs + Special: Lokale ingrediënten
- 2019 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2019 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs + Special: Lokale ingrediënten
- 2018 AoC Zilveren prijs
- 2018 ICA Wereldfinale Zilveren prijs
- 2018 ICA Azië-Pacific Zilveren prijs
Omdat het klimaat verandert tijdens de oogst- en fermentatieseizoenen, zal elke partij chocolade kleine smaakverschillen hebben, die zich zullen blijven ontwikkelen naarmate de chocolade rijpt, wat normaal is.
English description
Awards
This specific chocolate bar has won several (international) awards
- 2025 ICA Asia-Pacific Silver prize
- 2023 ICA Asia-Pacific Silver prize
- 2021-22 ICA Word Final Silver prize
- 2021-22 ICA Asia-Pacific Bronze prize
- 2022 AoC Silver prize
- 2020+21 ICA World Final Silver prize + Special: Local ingredients
- 2020 ICA Asia-Pacific Sliver prize + Special: Local ingredients
- 2019 ICA World Final Silver prize
- 2019 ICA Asia-Pacific Sliver prize + Special: Local ingredients
- 2018 AoC Silver prize
- 2018 ICA Word Final Silver prize
- 2018 ICA Asia-Pacific Silver prize
As the climate changes during the harvest and fermentation seasons, each batch of chocolate will have slight flavor differences, which will continue to develop as the chocolate matures, which is normal.
Additional information
| Weight | 45 g |
|---|---|
| Merk | Fu Wan Chocolate |
| Product | Chocoladereep |
| Theesoort | Zwarte thee |
| Biologisch | Biologisch, Eco-Friendly Farming |
| Vegetarisch | Vegetarisch |
| Ingredienten | Pingtung-cacaopasta, suiker, cacaoboter, robijntheepoeder |
| Smaakkenmerken | laurier, bergamot, kaneel, steranijs |
| Oorspong | Ping-Tung County, Taiwan |
| Bewaaradvies | Gekoeld / donker bewaren |
| Houdbaarheid | Twee jaar indien ongeopend, gebruik zo snel mogelijk binnen een jaar na opening |






